Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

SEKAHEDELMäKEITTO

150 g sekahedelmiä
1 l vettä
0,5 dl sokeria
1 kanelipala
1 rkl perunajauhoja
0,5 dl kylmää vettä
1 tl sitruunamehua

Huuhdo sekahedelmät huolellisesti ja liota niitä yön yli kylmässä sokerilla maustetussa vedessä. Lisää kanelipala. Keitä sekahedelmiä, kunnes ne pehmenevät. Sekoita perunajauhoihin 0,5 dl kylmää vettä ja lisää suurus siivilän läpi vähitellen kiehuvaan liemeen. Lisää sitruunamehu. Tarjoile kylmänä.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet


joulupöydän antimet
Joulu- ja joulupöydän antimet
Suomalaisen jouluruokailuun liittyy vuosisatainen historia. Tarjottavaksi varattiin jo syksyllä parasta, ,...
Lue lisää



* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 13.12.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä