Notice: Undefined variable: seurlyh in /var/www/vhosts/omat.fi/httpdocs/sopassa/jama/tiedot.php on line 168 Notice: Undefined variable: seurlyh in /var/www/vhosts/omat.fi/httpdocs/sopassa/jama/tiedot.php on line 176 Notice: Undefined variable: seurlyh in /var/www/vhosts/omat.fi/httpdocs/sopassa/jama/tiedot.php on line 179 Lämpimät keitot | Sormet sopassa keittokirja – Lämpimät keitot
Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Lämpimät keitot

ayriaiskeitto ruokaohje

Lämpimät keitot voidaan jakaa kirkkaisiin liemiin, sosekeittoihin ja suurustettuihin keittoihin.

Sosekeitoissa keitto sakeutetaan soseuttamalla kypsät vihannekset, kun taas suurustetuissa keitoissa keitto suurustetaan esimerkiksi vehnäjauhoilla ja nimetään makua antavien aineiden mukaan. Kolmanneksi ryhmäksi jäävät muut keitot, joihin luetaan mm. eri maiden kansalliset keitot.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 28.07.2013 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0