Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Lämpimät keitot

ayriaiskeitto ruokaohje

Lämpimät keitot voidaan jakaa kirkkaisiin liemiin, sosekeittoihin ja suurustettuihin keittoihin.

Sosekeitoissa keitto sakeutetaan soseuttamalla kypsät vihannekset, kun taas suurustetuissa keitoissa keitto suurustetaan esimerkiksi vehnäjauhoilla ja nimetään makua antavien aineiden mukaan. Kolmanneksi ryhmäksi jäävät muut keitot, joihin luetaan mm. eri maiden kansalliset keitot.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 28.07.2013 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0