Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PAISTETUT JUUREKSET KIINALAISITTAIN

4 porkkanaa

1 lanttu

1 selleri

1 palsternakka

3 sipulia

2 rkl öljyä

ripaus meiramia

ripaus basilikaa

1 dl kasvislientä

Kuori ja paloittele porkkanat, palsternakat, sipuli, lanttu ja selleri. Kuumenna kattila ja mittaa siihen öljy. Ruskista kasvikset kevyesti öljyssä. Lisää tilkka vettä ja kasvisliemikuutio. Mausta ja hauduta kypsäksi (20-30 minuuttia).

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä