Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KESäKURPITSAPAISTOS

2 pientä kesäkurpitsaa

5 tomaattia

1 valkosipulinkynsi

2 rkl silputtua tuoretta basilikaa tai 2 tl kuivattua basilikaa

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria

2 rkl margariinia

Leikkaa pestyt kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi. Kuumenna rasva ja ruskista kesäkurpitsat kevyesti koko ajan käännellen. Laske lämpö, ja anna kypsyä hitaasti, mutta älä päästä aivan pehmeäksi. Lisää viipaloidut tomaatit kesäkurpitsan joukkoon. Mausta valkosipulilla, suolalla ja mustapippurilla. Jos käytät kuivattua basilikaa, lisää se tässä vaiheessa. Kypsennä viitisen minuuttia. Ripottele tuore basilika vasta tarjoiltaessa.

P.S. Voit vaihtaa kesäkurpitsan munakoisoon. Herkku valmistuu hetkessä ja sopii hyvin lihan kanssa.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä