Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PUNAJUURIPIHVIT

8 keskikokoista raakaa punajuurta

Voiteluun ja kuorruttamiseen:

2 kananmunaa

2-3 dl korppujauhoja

1 tl suolaa

4 rkl voita tai margariinia

Pese, kuori ja viipaloi punajuuret. Kastele punajuuriviipaleet kananmunassa ja kieritä korppujauho suolaseoksessa. Kuumenna paistinpannu ja ruskista rasva. Paista pihvit pienissä erissä kypsiksi molemmilta puolilta. Voit myös paistaa pihvit vain toiselta puolelta ja laittaa ne sen jälkeen uunivuokaan.

Kaada vuoan pohjalle hieman vettä. Hauduta pihvit kypsiksi miedolla lämmöllä.

P.S. Lantusta ja selleristä tulee myös hyviä kasvispihvejä. Paistetut sipulirenkaat ja perunasose sopivat hyvin punajuuripihvien kanssa.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä