Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

HöYSTETTY KUKKAKAALI

1 kukkakaali

vettä

ripaus suolaa

Höystö:

1 porkkana

1-2 sipulia

12 paprikaa

1 dl herkkusieniä

0,5 tl suolaa

ripaus mustapippuria

ripaus oreganoa

ripaus hienonnettua persiljaa

Keitä kukkakaali kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Hienonna sipulit, kuutioi porkkanat ja paprikat sekä viipaloi herkkusienet. Ruskista kasvikset kevyesti ja hauduta kypsäksi tilkassa kukkakaalin keitinlientä. Lisää mausteet. Nosta kukkakaali tarjoiluvadille ja kaada kasvishöystö viereen .

P.S. Pieni pala feta juustoa antaa kasviksille makua. Muista, että feta juustossa on paljon suolaa!

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä