Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Täytetyt paprikat

paprika

4 suurta vihreää paprikaa

1 sipuli

4 varsisellerin vartta

200 g tuoreita herkkusieniä

340 g maissinjyviä (purkki)

1 rkl öljyä

1 tl yrttimaustetta

2 dl juustoraastetta

ripaus suolaa

ripaus pippuria

Poista jokaisesta paprikasta kansi ja siemenet. Huuhdo ja valuta paprikat hyvin. Hienonna sipuli. Puhdista ja suikaloi varsiselleri. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Valuta maissinjyvät huolellisesti. Kuumenna öljy pannussa. Lisää sipuli, selleri ja sienet. Ruskista kevyesti muutama minuutti. Yhdistä maissinjyvät, yrttimausteet ja juustoraaste. Mausta suolalla ja pippurilla. Täytä paprikat seoksella ja nosta ne uunivuokaan. Paista paprikoita 225 asteessa 15-20 minuuttia.

P.S. Kermaviili- valkosipulikastike sopii hyvin tarjottavaksi täytettyjen paprikoiden lisäkkeenä. Voit myös halkaista paprikat kahtia ja laittaa täytteeseen vaikkapa jauhelihaa ja riisiä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 26.12.2017 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0