![]() |
4 suurta vihreää paprikaa
1 sipuli
4 varsisellerin vartta
200 g tuoreita herkkusieniä
340 g maissinjyviä (purkki)
1 rkl öljyä
1 tl yrttimaustetta
2 dl juustoraastetta
ripaus suolaa
ripaus pippuria
Poista jokaisesta paprikasta kansi ja siemenet. Huuhdo ja valuta paprikat hyvin. Hienonna sipuli. Puhdista ja suikaloi varsiselleri. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Valuta maissinjyvät huolellisesti. Kuumenna öljy pannussa. Lisää sipuli, selleri ja sienet. Ruskista kevyesti muutama minuutti. Yhdistä maissinjyvät, yrttimausteet ja juustoraaste. Mausta suolalla ja pippurilla. Täytä paprikat seoksella ja nosta ne uunivuokaan. Paista paprikoita 225 asteessa 15-20 minuuttia.
P.S. Kermaviili- valkosipulikastike sopii hyvin tarjottavaksi täytettyjen paprikoiden lisäkkeenä. Voit myös halkaista paprikat kahtia ja laittaa täytteeseen vaikkapa jauhelihaa ja riisiä.
Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty
26.12.2017 Webmaster