Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Paistettu kala

Lohta leikattuna peruhesleikkauksella
Lohta leikattuna peruhesleikkauksella Paistettua lohta kala ruokia

4 kalafilettä n. 200 g/annos

2 rkl vehnäjauhoja

1 kananmuna

2 rkl korppujauhoja

ripaus valkopippuria

ripaus suolaa

Sekoita mausteet vehnä ja korppujauhoihin. Pyörittele kalafileet vehnäjauhoissa ja kastele sen jälkeen

kevyesti sekoitetussa kananmunassa. Pyörittele fileet vielä korppujauhoissa. Anna fileiden kuivua hetki.

Paista paistinpannulla.

P.S. Kokeile vehnäjauhojen tilalla perinteisesti käytettyä ruisjauhoa tai paistamalla ilman jauhotusta mm. lohi. Samalla ohjeella voit paistaa myös silakat. Paistetun kalan lisäkkeeksi sopii erinomaisesti katkarapumuhennos.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 28.07.2013 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0