Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Italialainen salaatti

salaatti

1 peruna

1 porkkana

1 dl herneitä

1 hapan omena

1 suolakurkku

pala kurkkua

50 g suolalihaa (keittokinkkua tai mietoa makkaraa)

Kastike:

1 dl majoneesikastiketta

1 dl kermaa

ripaus valkopippuria

ripaus suolaa

2 tl viinietikkaa

Keitä peruna ja porkkana kuorineen. Jäähdytä ja kuori ne. Kuori omena. Leikkaa porkkana ja kinkku hyvin ohuiksi suikaleiksi ja muut aineet, herneitä lukuunottamatta, pieniksi kuutioiksi. Vatkaa kerma ja lisää siihen valmista majoneesia. Mausta ja sekoita. Asettele salaatti tarjoiluastiaan kauniiksi keoksi ja koristele tomaattilohkoilla ja kurkkuviipaleilla. Tarjoa kylmänä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 13.12.2015 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0