1 kg savusilakoita
2 rkl sitruunamehua
1 dl öljyä
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa
runsaasti hienonnettua tilliä, ruohosipulia ja persiljaa
Poista silakoista nahka ja irrota fileet mahdollisimman ehjinä paloina. Poista ruodot tarkasti. Sekoita sitruunamehu ja öljy keskenään. Mausta kevyesti mustapippurilla. Jos silakat ovat tarpeeksi suolaisia, kastiketta ei tarvitse maustaa suolalla. Asettele kerros silakkafileitä tarjoiluvadille ja ripottele päälle reilusti maustevihanneksia. Laita loput kalat ja mausteet samanlaisiksi kerroksiksi. Pirskottele kastike päälle ja peitä silakat kelmulla tai foliolla. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.
RAPUSILAKAT
Levitä silakkafileet voipaperille nahkapuoli ylöspäin. Mausta kevyesti suolalla ja ripottele päälle tilliä.
Kääri fileet rullalle... ...
Lue lisää
ANJOVISSILAKAT
Lado silakkafileet voipaperille nahkapuoli alaspäin. Aseta jokaiselle fileelle anjovissuikale. Kääri fileet rullalle hännästä alkaen.... ...
Lue lisää
SINAPPISILAKAT
Lado silakkafileet astiaan. Valmista suolasta, vedestä ja etikasta liemi ja kaada se silakoiden päälle.
Anna silakoiden maustua liemessä 2... ...
Lue lisää
ETIKKASILAKAT
Lado paistetut ja jäähdytetyt silakat vuokaan siten, että kerrosten väliin tulee sipulirenkaita ja tilliä.
Keitä keitinlientä noin 10... ...
Lue lisää
SILAKKAKääRYLEET
Kääri silakkafileet rullalle aloittaen häntäpäästä. Laita ne reunalliseen uunivuokaan. Ripottele päälle suola... ...
Lue lisää
<< Silakkakääryleet | Keittoja >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja