0,6 kg silakkafileitä (25-35 kpl)
1 rasia anjovisfileitä (125 g)
Liemi:
4 dl kermaa
2 kananmunaa
hieman anjovislientä
2 rkl hienonnettua tilliä
Lado silakkafileet voipaperille nahkapuoli alaspäin. Aseta jokaiselle fileelle anjovissuikale. Kääri fileet rullalle hännästä alkaen. Nosta fileet voideltuun uunivuokaan ja silppua päälle tilliä. Vatkaa kananmunien rakenne rikki, lisää kerma ja mausta seos anjovisliemellä. Kaada seos silakkarullien päälle. Kypsennä 200 asteessa noin puoli tuntia.
P.S. Jos anjovisfileet ovat suuria, ne on hyvä halkaista.
RAPUSILAKAT
Levitä silakkafileet voipaperille nahkapuoli ylöspäin. Mausta kevyesti suolalla ja ripottele päälle tilliä.
Kääri fileet rullalle... ...
Lue lisää
SINAPPISILAKAT
Lado silakkafileet astiaan. Valmista suolasta, vedestä ja etikasta liemi ja kaada se silakoiden päälle.
Anna silakoiden maustua liemessä 2... ...
Lue lisää
ETIKKASILAKAT
Lado paistetut ja jäähdytetyt silakat vuokaan siten, että kerrosten väliin tulee sipulirenkaita ja tilliä.
Keitä keitinlientä noin 10... ...
Lue lisää
SILAKKAKääRYLEET
Kääri silakkafileet rullalle aloittaen häntäpäästä. Laita ne reunalliseen uunivuokaan. Ripottele päälle suola... ...
Lue lisää
MARINOIDUT SAVUSILAKAT
Poista silakoista nahka ja irrota fileet mahdollisimman ehjinä paloina. Poista ruodot tarkasti. Sekoita sitruunamehu ja öljy keskenään.... ...
Lue lisää
<< Rapusilakat | Sinappisilakat >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja