1 kg paistettuja silakoita
etikkaliemi:
1 dl etikkaa
8 dl vettä
0,5 dl sokeria
5 kokonaista neilikkaa
10 kokonaista maustepippuria
1 rkl suolaa
1 laakerinlehti
1 sipuli
hieman hienonnettua tilliä
Lado paistetut ja jäähdytetyt silakat vuokaan siten, että kerrosten väliin tulee sipulirenkaita ja tilliä.
Keitä keitinlientä noin 10 minuuttia ja jäähdytä. Kaada keitinliemi silakoiden päälle. Anna silakoiden maustua kylmässä noin vuorokausi ennen tarjoilua. Tarjoa ilman lientä.
RAPUSILAKAT
Levitä silakkafileet voipaperille nahkapuoli ylöspäin. Mausta kevyesti suolalla ja ripottele päälle tilliä.
Kääri fileet rullalle... ...
Lue lisää
ANJOVISSILAKAT
Lado silakkafileet voipaperille nahkapuoli alaspäin. Aseta jokaiselle fileelle anjovissuikale. Kääri fileet rullalle hännästä alkaen.... ...
Lue lisää
SINAPPISILAKAT
Lado silakkafileet astiaan. Valmista suolasta, vedestä ja etikasta liemi ja kaada se silakoiden päälle.
Anna silakoiden maustua liemessä 2... ...
Lue lisää
SILAKKAKääRYLEET
Kääri silakkafileet rullalle aloittaen häntäpäästä. Laita ne reunalliseen uunivuokaan. Ripottele päälle suola... ...
Lue lisää
MARINOIDUT SAVUSILAKAT
Poista silakoista nahka ja irrota fileet mahdollisimman ehjinä paloina. Poista ruodot tarkasti. Sekoita sitruunamehu ja öljy keskenään.... ...
Lue lisää
<< Sinappisilakat | Silakkakääryleet >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja