Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Sinappikastike teron tapaan

Salaatti

1 dl sinappia
1 rkl soijaa
hieman tabascoa
1 tl currya
0,5 tl rouhittua mustapippuria
1 kananmunan keltuainen
3 rkl punaviinietikkaa
4 dl öljyä
1 dl appelsiinimehua

Laita sinappi, kananmunan keltuainen ja mausteet kulhoon. Lisää öljy ohuena nauhana voimakkaasti vatkaten. öljyä lisätessä kannattaa välillä laittaa joukkoon tilkka etikkaa, sillä se auttaa öljyn sitoutumista. Ohenna kastike lopuksi appelsiinimehulla sopivan paksuksi. Kastike säilyy paremmin ilman keltuaista, mutta silloin öljy saattaa erottua kastikkeesta.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 20.9.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä