Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Sinappikastike teron tapaan

Salaatti

1 dl sinappia

1 rkl soijaa

hieman tabascoa

1 tl currya

0,5 tl rouhittua mustapippuria

1 kananmunan keltuainen

3 rkl punaviinietikkaa

4 dl öljyä

1 dl appelsiinimehua

Laita sinappi, kananmunan keltuainen ja mausteet kulhoon. Lisää öljy ohuena nauhana voimakkaasti vatkaten. öljyä lisätessä kannattaa välillä laittaa joukkoon tilkka etikkaa, sillä se auttaa öljyn sitoutumista. Ohenna kastike lopuksi appelsiinimehulla sopivan paksuksi. Kastike säilyy paremmin ilman keltuaista, mutta silloin öljy saattaa erottua kastikkeesta.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 20.09.2015 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä