Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Ruskea kastike robert

Ruskea kastike

0,5 l ruskeaa kastiketta

2 rkl tomaattisosetta

0,5 sipuli

1 rkl sinappia

0,5 dl herkkusieniä

2 rkl valkoviiniä

Hienonna sipuli. Jos herkkusienet ovat tuoreita, ripottele päälle vehnäjauhoja, sekoita ja pese kaikki lika pois vehnäjauhojen mukana. Viipaloi herkkusienet. Jos käytät purkkiherkkusieniä, käytä liemi kastikkeeseen.

Ruskista hienonnettu sipuli, vehnäjauhot ja tomaattisose voissa. Lisää neste mielellään kuumana ja sekoita huolellisesti tasaiseksi. Hauduta kastike kypsäksi (noin 30 minuuttia) välillä sekoittaen. Siivilöi kastike ja lisää sinappi, viipaloidut herkkusienet ja valkoviini. Kiehauta ja tarkista maku.

P.S. Sopii mm. porsaanlihan, leikkeiden ja kyljysten kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 26.10.2016 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0