Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Wanhanajan pääsiäiskortti

Pääsiäsikortti

Ilahduta ystävääsi vanhanajan kortilla, johon voit kirjoittaa oman tervehdyksesi.

Valitse mieleisesi kortti ja kirjoita tervehdyksesi ennen kortin lähettämistä.
Kopioi kortin yksilöllinen web-osoite sähköpostiisi ja lähetä kortti.

Kuvat on postikorteista 1920-50 -luvuilta. Kortin iän määrittäminen on ollut vaikeaa, sillä niissä kaikissa ei ole postimerkkiä tai postileimaa. Postimerkittömien korttien lähetysajankohtaa on koetettu selvittää muun muassa niissä olevien kuvien avulla.

Jos sinulla on tietoa, miltä vuosikymmeneltä kortti voisi olla, olisimme kiitollisia näistä tiedoista.

Lue myös Pääsiäinen ja sen ruokaperinne

Pääsiäistä vietetään Kristuksen kärsimyksen ja ylösnousemisen muistoksi. Juhla-aika jakaantuu kahteen osaan. Ennen pääsiäistä...


Pääsiäiskortti Hyvää pääsiäistä
Pääsiäiskortti Hyvää pääsiäistä
Pääsiäiskortti Pääsiäiskortti
hauskaa paasiaistö Hauskaa pääsiäistä
Pääsiäiskortti Pääsiäiskortti
Pääsiäiskortti Pääsiäiskortti
Pääsiäiskortti Pääsiäiskortti
Hauskaa pääsiäistä Hauskaa pääsiäistä
Pääsiäiskortti Pääsiäiskortti Pääsiäiskortti Hauskaa pääsiäistä

Sivut

Wanhanajan pääsiäiskortti | Hyvää pääsiäistä | Hyvää pääsiäistä | Pääsiäiskortti | Hauskaa pääsiäistä | Pääsiäiskortti | Pääsiäiskortti | Pääsiäiskortti | Hauskaa pääsiäistä | Pääsiäiskortti | Hauskaa pääsiäistä |



* Sivun alkuun

Katso myös

Tomaattiviipaleet 

ETIKAT JA BALSAMIETIKAT
LEENA NORDSTRöM
Väkiviinaetikan ainesosat: vilja ja väkiviina
Etikkahappopitoisuus 10 prosenttia
Säilöntäliemen ainesosat:...
Lue lisää

keitto 

Kylmät keitot
Kylmät keitot maistuvat herkullisilta kuumina kesäpäivinä.
Lue lisää

jauhemaksapihvi 

Maksa- ja veriruokia
Maksa ja muut sisäelinruoat ovat maultaan voimakkaan makuisia, joten ne vaativat rinnalleen makuun sopivat vahvanmakuiset lisukkeet.
Sisäelin- ja veriruoat, kuten...
Lue lisää

Korvapuusti 

Leipominen
Leipominen on oiva tapa säästää. Kun olet tehnyt reseptin muutaman kerran, voit makusi mukaan kokeilla vaihtaa jauhoja, hiutaleita tai nesteitä....
Lue lisää

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.3.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä