Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Onnittelukortti

Kukkakimppu, sydämelliset onnittlut

Ilahduta ystävääsi vanhanajan kortilla, johon voit kirjoittaa oman tervehdyksesi.

Valitse mieleisesi kortti ja kirjoita tervehdyksesi ennen kortin lähettämistä.
Kopioi kortin yksilöllinen web-osoite sähköpostiisi ja lähetä kortti.

Kuvat on postikorteista 1920-50 -luvuilta. Kortin iän määrittäminen on ollut vaikeaa, sillä niissä kaikissa ei ole postimerkkiä tai postileimaa. Postimerkittömien korttien lähetysajankohtaa on koetettu selvittää muun muassa niissä olevien kuvien avulla.

Jos sinulla on tietoa, miltä vuosikymmeneltä kortti voisi olla, olisimme kiitollisia näistä tiedoista.


Onnea toivottava kukkakimppu Onnea
Naishiihtäjä sukset kainalossa Hiihtäjä
Onnittelukukat maljakossa Onnittelu­kukat
Valkoisia ja sinisiä kukkia Onnittelukukkia
Sydämelliset onnittelut kukkakimpun kera Onnittelut
Sinisiä kukkia Onnentoivotus
Värikkäitä kukkia Värikkäitä kukkia
onnentoivotus Onnentoivotus
Punaisia ruusuja Ruusuja Vaaleanpunaisia ruusuja Ruusut

Sivut

Onnea | Onnittelukortti | Hiihtäjä | Onnittelu­kukat | Onnittelukukkia | Onnittelut | Onnentoivotus | Värikkäitä kukkia | Onnentoivotus | Ruusuja | Ruusut |



* Sivun alkuun

Katso myös

Vanha postikortti keittiöväestä 

ruokailun historia
Ruokailun historian voidaan katsoa alkaneen tulen keksimisestä. Tulella alettiin kypsentää mm. leipää, kalaa ja lihaa. Jo ennen viljelyn ja viljakasvien...
Lue lisää

Salaatti 

Salaatit
Salaattia tarjoillaan usein kalan ja lihan täydennyksenä ja lisäkkeenä. Nykyisin salaatti voi olla myös pääruokana.
Hyvä kastike korostaa salaatin...
Lue lisää

kalaruoka 

Kalaruokia
Hyvin valmistettu ja maustettu kala on maukasta arki- tai juhlaruokaa.
Kala on maukas ja ravintosisällöltään monipuolinen helposti sulava ruoka. Eri kalalajien...
Lue lisää

kastike ruokaohje 

Jälkiruokakastikkeet
Jälkiruokakastike voi olla kuohkea ja pehmeänmakuinen tai pirteän hapokas. Pehmeys syntyy kermalla ja kananmunan keltuaisilla. Raikkautta kastikkeisiin saa...
Lue lisää

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.3.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä