0,4 kg kokonaisia katkarapuja
1 porkkana
1 sipuli
1 laakerinlehti
1 tl tomaattisosetta
1 dl kermaa
1 l kalalientä
1 dl valkoviiniä
2 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
hyvin vähän cajennepippuria
Kuori katkaravut ja ota kuoret talteen. Kuutioi sipuli ja porkkana.
Sulata voi kattilassa ja hauduta siinä juurekset, katkaravun kuoret ja laakerinlehti. Lisää tomaattisose ja hauduta minuutti. Lisää sekoittaen vehnäjauhot. Kaada joukkoon kalaliemi ja valkoviini kahdessa erässä sekoittaen sileäksi kummankin lisäyksen jälkeen.
Hauduta 30 minuuttia. Lisää tarvittaessa vähän vettä. Siivilöi ja mausta suolalla ja ripauksella cajennepippuria. Lisää katkaravut ja kerma ja kiehauta.
P.S. Tarjoa patongin ja valkosipulivoin kera.
SAHRAMILLA MAUSTETTU SINISIMPUKKAKEITTO
Paloittele porkkana ja suikaloi hyvin huuhdeltu purjo. Sulata kattilassa voi ja hauduta porkkanaa ja purjoa, kunnes ne ovat hieman pehmenneet.... ...
Lue lisää
FENKOLILLA MAUSTETTU LOHIKEITTO
Paloittele vihannekset ja lohifileet. Hienonna sipuli. Sulata voi kattilassa ja hauduta vihanneksia, kunnes ne ovat hieman pehmenneet. Lisää... ...
Lue lisää
<< Sahramilla maustettu sinisimpukkakeitto | Fenkolilla maustettu lohikeitto >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja