0,5 dl suikaloitua fenkolia
0,5 dl suikaloitua porkkanaa
0,5 dl suikaloitua purjoa
0,5 dl hienonnettua sipulia
2 rkl voita
3 dl paloiteltuja lohifileitä
1 tl tomaattisosetta
ripaus timjamia
1 laakerinlehti
7 dl kalalientä
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
Paloittele vihannekset ja lohifileet. Hienonna sipuli. Sulata voi kattilassa ja hauduta vihanneksia, kunnes ne ovat hieman pehmenneet. Lisää tomaattisose ja kalaliemi. Hauduta 10 minuuttia ja lisää lohipalat.
Hauduta vielä 15 minuuttia ja tarkista maku.
P.S. Koristele hienonnetulla tillillä ja tarjoa lisäkkeenä smetanaa.
SAHRAMILLA MAUSTETTU SINISIMPUKKAKEITTO
Paloittele porkkana ja suikaloi hyvin huuhdeltu purjo. Sulata kattilassa voi ja hauduta porkkanaa ja purjoa, kunnes ne ovat hieman pehmenneet.... ...
Lue lisää
KATKARAPUKEITTO KOKONAISISTA KATKARAVUISTA
Kuori katkaravut ja ota kuoret talteen. Kuutioi sipuli ja porkkana. Sulata voi kattilassa ja hauduta siinä juurekset, katkaravun kuoret... ...
Lue lisää
<< Katkarapukeitto kokonaisista katkaravuista | Kalaruokia >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja