10 keskikokoista perunaa
2-3 sipulia
1 rasia anjovisfileitä (125 g)
4 dl kermaa
2 rkl voita
ripaus valkopippuria
Leikkaa kuoritut perunat ohuiksi suikaleiksi. Hienonna sipuli ja kypsennä se voissa pehmeäksi. Lado perunat, sipulit ja anjovikset kerroksittain voideltuun uunivuokaan siten, että alimmainen ja päällimmäinen kerros on perunoita.
Sekoita kermaan tilkka anjovislientä ja mausteet. Kaada seos vuokaan. Kypsennä 175 asteessa 1-1,5 tuntia. Varo, ettei anjovisliemi tee ruoasta liian suolaista!
P.S. Tarjoa punajuurisalaatin kera.
KIRJOLOHIKIUSAUS
Suikaloi kuoritut perunat ja kirjolohi. Hienonna sipuli ja kypsennä voissa, kunnes se on pehmeää. Lado
perunat, sipulit ja kirjolohi kerroksittain... ...
Lue lisää
KINKKUKIUSAUS
Leikkaa perunat ja savukinkku ohuiksi suikaleiksi ja purjo renkaiksi. Lado ainekset voideltuun uunivuokaan
kerroksittain siten, että alimmainen ja... ...
Lue lisää
JUURESKIUSAUS
Raasta tai suikaloi kaikki kasvikset. Lado kasvikset kerroksittain vuokaan mausteiden kera ja kaada päälle
neste. Kypsennä 175 asteessa noin 1,5 tuntia. ...
Lue lisää
<< Kirjolohikiusaus | Kinkkukiusaus >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja