Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

JUOKSUTINJUUSTO

4 l maitoa
2 tl juustonjuoksutinta (saa apteekista)
2 tl suolaa

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Lisää sekoittaen juustonjuoksutin ja suola. Anna seoksen juoksettua lämpimässä noin 30 minuuttia. Tee juustomassaan viiltoja pohjaan saakka, jotta heraneste erottuisi juustomassasta. Painele juustomassa sideharsolla vuorattuun juustomuottiin. Laita juuston alle kulho ja laita juusto heti jääkaappiin. Jäähdytä massaa 1-2 tuntia.

Kumoa tarjoiluvadille ja tarjoa esim. mansikkahillon kera.

P.S. Vuohenmaidosta saa aidon kutunjuuston. Ei suositella pakastettavaksi.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä