Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PUNAJUURIPATE

0,7 kg kypsiä punajuuria
2 sipulia
2 rkl öljyä
2 dl maustamatonta jogurttia
6 kananmunaa
6 rkl kermaviiliä
1,5 tl suolaa
1 tl valkopippuria
1/4 tl rakuunaa tai basilikaa

Keitä punajuuret kypsiksi miedossa suolavedessä. Jäähdytä ne ennen kuorimista kylmässä vedessä. Viipaloi sipulit ja hauduta ne pehmeiksi. Hienonna kasvikset monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa. Lisää loput aineet yksitellen koneen käydessä. Voit myös raastaa punajuuret hienoksi. Voitele kakkuvuoka öljyllä ja täytä se punajuuriseoksella. Kypsennä 175 asteessa noin 50 minuuttia. Kumoa ruoka tarjoiluvadille ja koristele.

P.S. Vähälaktoosinen ratkaisu: 1 dl hyla kermaviiliä, 1 dl hyla maitorahkaa ja 1 dl rasvatonta hylamaitoa.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä