Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

AURAJUUSTOMOUSSE

1,1 dl voita (100 g)
1,5 dl vehnäjauhoja
4 dl kermaa
4 dl maitoa
6 keltuaista
0,5 tl valkopippuria
250 g aurajuustoa

Sulata voi kattilassa ja kypsennä siinä jauhot. Lisää sekoittaen lämmin kerma maitoseos. Kypsennä kastiketta 5-10 minuuttia. Jäähdytä ja lisää hyvin sekoittaen keltuaiset, valkopippuri ja raastettu aurajuusto. Laita voideltuun, korppujauhotettuun pitkään uunivuokaan (tai annosvuokiin) ja kypsennä vesihauteessa 150 asteessa 40 minuuttia. Kumoa jäähtyneenä.

P.S. Tarjoa paahtofileen tai muun vahvan liharuoan kera.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä