Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

BROILERINMAKSAPASTEIJA

0,4 kg broilerinmaksaa
2 rkl voita tai margariinia
1 nippu persiljaa
1 rkl kaprista
0,5 dl kuivaa sherryä tai valkoviiniä
1 tl suolaa
2 tl rouhittua mustapippuria
1 tl currya
1 dl kermaa

Kypsennä pieneksi pilkottua broilerinmaksaa pannulla voissa muutama minuutti. Jäähdytä ja jauha maksa.

Lisää muut aineet ja sekoita hyvin. Siirrä tahna tarjoiluastiaan ja jäähdytä jääkaapissa.

P.S. Tarjoa kylmänä esimerkiksi alkuruokana tai paahtoleivän päällä.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä