Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Sienisalaatti

Sienisalaattia alkuruokalautasella
joulu kattaus Alkuruoka joulu kattaus

0,5 l suolasieniä tai ryöpättyjä rouskuja
1 sipuli
1 dl kermaa tai kermaviiliä
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria

Liota sienistä liika suola pois (tarvittaessa ryöppää). Hienonna sienet ja sipuli.

Vaahdota kerma ja sekoita se sienten ja sipulien joukkoon. Mausta pippurilla ja koristele hienonnetulla persiljalla.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet


joulupöydän antimet
Joulu- ja joulupöydän antimet
Suomalaisen jouluruokailuun liittyy vuosisatainen historia. Tarjottavaksi varattiin jo syksyllä parasta, ,...
Lue lisää



* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.12.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä