Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Hunajabroileri

Hunajabroileri
hunajabroileri ruokia hunajabroileri ruokia broileri ruoka

1 broileri tai 4 broilerin rintaleikettä

2 dl kanalientä

0,5 tl suolaa

1 tl currya

4 rkl hunajaa

2 rkl kuivaa sherryä

4 rkl soijaa

Sulata ja paloittele kokonainen broileri kahdeksaan osaan. Irrota ensin siivet, sitten koivet nivelen kohdalta ja viimeisenä rintalihat.

Jaa koipi reisipalat ja rintapalat kahteen osaan. Valmista muista

aineista marinadi ja pyörittele palat siinä. Anna marinoitua kylmässä tunti.

Laita broilerinpalat voideltuun uunivuokaan tai paistopussiin marinadin kanssa. Ota ranka mukaan, sillä siitä on kypsänä helppo irrottaa loput lihat ja se antaa lisämakua. Paista 170 asteessa noin tunti.

P.S. Tarjoa riisin ja raikkaan salaatin kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 26.12.2017 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä