Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KARDEMUMMAKAKKU

3 dl grahamjauhoja
3 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
2 tl kardemummaa tai yksi raastettu sitruunan kuori
1,5 dl juoksevaa margariinia tai 1 dl öljyä
2 kananmunaa
1 dl sokeria
2,5 dl maitoa
1 dl rouhittuja manteleita tai pähkinöitä ja leseitä vuoan leivitykseen

Voitele vuoka ja leivitä manteli tai pähkinärouheella ja vehnäleseillä. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kardemumma tai raastettu sitruunan kuori keskenään. Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää joukkoon jauhoseos ja margariini tai öljy. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada vuokaan.

Paista 175 asteessa noin 1,5 tuntia.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet


joulupöydän antimet
Joulu- ja joulupöydän antimet
Suomalaisen jouluruokailuun liittyy vuosisatainen historia. Tarjottavaksi varattiin jo syksyllä parasta, ,...
Lue lisää



* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 13.12.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä