Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KAURA-JUUSTOTORTTU TUULIKIN TAPAAN

Pohja:

2,2 dl kiinteää voita (200 g)

5 dl kaurahiutaleita

1 dl vehnäjauhoja

1 tl suolaa

2 tl leivinjauhetta

1 dl maitoa

täyte:

8 dl juustoraastetta

3 dl maitoa

2 kananmunaa

1 tl suolaa

2 rkl vehnäjauhoja

Vaahdota voi. Lisää joukkoon muut aineet, viimeisenä maito. Painele taikina torttuvuokaan ja paista 225 asteessa 15 minuuttia. Sekoita täytteen aineet keskenään ja levitä täyte tasaisesti pohjan päälle. Paista 200 asteessa 30-40 minuuttia.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä