Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PIENET PULLASARVET

1,2 dl margariinia (100 g)

5 dl maitoa

1 pkt hiivaa (50 g)

3 kananmunaa

1 tl suolaa

1-2 dl sokeria

1 rkl kardemummaa

1-1,5 l vehnäjauhoja

Sulata margariini. Lisää maito ja lämmitä kädenlämpöiseksi. Sekoita muut aineet taikinaan ja vaivaa vehnäjauhot viimeisenä. Taikina on tarpeeksi kovaa kun puhtaaseen kuivaan käteen ei tartu taikinaa (älä tee liian kovaa). Anna taikinan kohota lämpimässä pyyhkeellä peitettynä noin 20 minuuttia.

Kauli taikina pitkulaiseksi ja leikkaa kolmioiksi. Levitä täyte ja kierrä rullalle kärkeä kohti. Voitele ja paista 225 asteessa 8-12 minuuttia.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 19.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä