Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PORKKANALEIVOKSET

Pohja:

3 kananmunaa

2,5 dl sokeria

4 dl vehnäjauhoja

0,5 tl suolaa

1 rkl leivinjauhetta

1 rkl kanelia

2,2 dl sulatettua voita tai margariinia (200 g)

4 dl hienoa porkkanaraastetta

1 dl ananasmurskaa

Kuorrutus:

100 g pehmeää sulatejuustoa

1 prk maitorahkaa (250 g)

2 dl tomusokeria

2 tl vanilliinisokeria

Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisulan, ananasmurskan ja porkkanaraasteen kanssa taikinaan. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita sulatejuustoa, kunnes se on notkeaa. Lisää rahka, siivilöity tomusokeri ja

vanilliinisokeri juuston joukkoon. Levitä kuorrutus pohjan päälle vähän ennen tarjoilua.

Leikkaa levy neliöiksi. Halutessasi voit koristella leivokset pähkinärouheella.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä