Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

JUUSTO-PERUNAVUOKA

8 10 perunaa

1 rkl voita

3 dl juustoraastetta

2 dl kermaa

2 tl suolaa

0,5 tl paprikajauhetta

Kuori ja viipaloi perunat. Huuhtele ja kuivaa viipaleet. Sulata voi ja pyörittele perunaviipaleet siinä. Lisää uunivuokaan kerroksittain perunoita, juustoraastetta ja mausteita. Kypsennä 200 asteessa 15 minuuttia. Lisää kerma ja hauduta 175 asteessa puoli tuntia.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä