Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

YRTTIPERUNAT

8 perunaa

2 sipulia

3 rkl voita

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

ripaus yrttisekoitusta (mm. rakuunaa, timjamia, rosmariinia ja kirveliä)

0,5 dl lihalientä

Kuori ja suikaloi perunat. Hienonna sipuli. Kypsennä sipuleja ja perunoita voissa noin 5 minuuttia. Lisää mausteet ja yrtit. Hauduta hetki. Laita seos uunivuokaan ja kaada joukkoon lihaliemi. Hauduta 175 asteessa

noin 20 minuuttia.

P.S. Tarjoa liha tai kasvisruokien lisäkkeenä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä