Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PERUNAT SKOONELAISEEN TAPAAN

1 sipuli

2 rkl voita

8 perunaa

3 dl kermaa tai kermamaitoa

1 tl suolaa

ripaus valkopippuria

ripaus hienonnettua persiljaa

Kuori ja kuutioi perunat. Keitä perunakuutioita 10 minuuttia, kaada neste pois ja jäähdytä hetki. Hienonna sipuli ja kypsennä se voissa pehmeäksi. Lisää esikeitetyt perunakuutiot kattilaan ja kypsennä hetki. Mausta ja lisää kerma. Hauduta kypsäksi (15 20 minuuttia).

Koristele hienonnetulla persiljalla.

P.S. tarjoa jauheliharuokien lisäkkeenä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä