0,5 kg katkarapuja
1-2 rkl öljyä
2-3 valkosipulinkynttä
1 tl currya
1 tl paprikajauhetta
0,5 lehtiselleri
0,5 purjo
1 tlk tomaattimurskaa (400 g)
2 tl soijakastiketta
200 g herkkusieniä (2 pientä purkkia)
1 dl tillisilppua
1,5 dl kermaa
Kuumenna öljy ja viipaloi pataan valkosipulinkynnet. Lisää currya ja paprikaa. Pese, halkaise ja suikaloi purjo. Lisää purjosuikaleet ja uloimmat lehtisellerin varret pataan. Lisää loput sellerinvarret vasta valmiiseen ruokaan. Lisää mausteeksi soijaa, tomaattisosetta, tilliä ja viipaloituja herkkusieniä. Kaada
joukkoon kermaa ja lisää katkaravut juuri ennen tarjoilua. Kuumenna nopeasti.
Tarkista maku ja ripottele pinnalle tilliä.
P.S. Tarjoa paahtoleivän tai patongin kanssa.
Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster