Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

LASIMESTARINSILLI

2 rasvasilliä
1 porkkana
2 sipulia
2 laakerinlehteä
2 tl kokonaisia valkopippureita
1 tl sinapinsiemeniä
pala piparjuurta
Liemi:
2 dl etikkaa
3 dl vettä
2 dl sokeria

Perkaa silli, mutta älä fileoi. Liota kaloja yön yli. Leikkaa sillit 2-3 cm:n levyisiksi paloiksi. Vatsanahan ohuen reunan voit leikata pois. Lado palat tölkkiin kerroksittain viipaloitujen sipuleiden, porkkanan ja piparjuurilastujen kera. Ripottele mausteet kerrosten väliin.

Kiehauta liemen ainekset. Jäähdytä liemi nopeasti ja kaada se kylmänä tölkkiin. Anna sillin tekeytyä pari vuorokautta ennen tarjoilua.

PS.Tarjoa silli pienessä liemitilkassa.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet


joulupöydän antimet
Joulu- ja joulupöydän antimet
Suomalaisen jouluruokailuun liittyy vuosisatainen historia. Tarjottavaksi varattiin jo syksyllä parasta, ,...
Lue lisää



* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 13.12.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä