Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

MARINOIDUT HERKKUSIENET

0,5 kg tuoreita herkkusieniä
vettä
1 dl vehnäjauhoja

marinadi:
2,5 dl öljyä
0,5 dl punaviinietikkaa
1-2 sipulia renkaina
4 valkosipulinkynttä
1 tl rouhittua mustapippuria
runsaasti tuoretta basilikaa
ripaus suolaa

Kostuta herkkusienet kylmällä vedellä ja kieritä vehnäjauhoissa. pese jauhot pois kylmällä vedellä ja kuivaa sienet.

Viipaloi herkkusienet ja lisää ne marinaadiliemeen. Anna maustua jääkaapissa vuorokausi.

Tarjoa siivilöitynä liemestä.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä