Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

MUHEVA OHRAUUNIPUURO

1,5 l vettä
2 2,5 dl kokonaisia ohrasuurimoita
1,5 tl suolaa
1-2 rkl siirappia

Sekoita aineet huolellisesti voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 180 asteessa noin 3 tuntia. Jos käytät rikottuja ohrasuurimoita, puuro kypsyy noin 2 tunnissa.

P.S. Voit mitata ainekset illalla vuokaan ja antaa hautua yön yli 100 asteessa ja sinua odottaa aamulla ihana puuro. Puuro vaatii noin 8 tunnin kypsymisajan.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet


joulupöydän antimet  
Joulu- ja joulupöydän antimet
Suomalaisen jouluruokailuun liittyy vuosisatainen historia. Tarjottavaksi varattiin jo syksyllä parasta, ,...
Lue lisää



* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 13.12.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä