Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

MAKSALAATIKKO

2 dl puuroriisiä
4 dl vettä
1,2 l maitoa
3 tl suolaa
2 sipulia
3 rkl voita
1-2 dl rusinoita
4 rkl siirappia
ripaus valkopippuria
1 tl meiramia
1 kananmuna
0,3 kg jauhettua sian tai naudanmaksaa

Laita riisit kiehuvaan vesi-maitoseokseen ja keitä välillä sekoittaen puuroksi (noin puoli tuntia).

Ruskista hienonnettu sipuli voissa. Sekoita jäähtyneeseen puuroon muut ainekset (seoksesta saa tulla aika löysää) ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Laita pinnalle muutamia voinokareita. Paista 175 asteessa
1,5-2 tuntia.

P.S. Tarjoa voisulan ja puolukkasurvoksen kanssa.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 13.12.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä