Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PAISTETTU KALKKUNA

1 kalkkuna
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
ripaus oreganoa
0,5 puristettu sitruuna
0,5 dl vettä
1 dl liemijuureksia

Kuivaa kalkkuna ja laita se paistopussiin. Säilytä sydän, maksa ja kivipiiras, jotka voit kypsentää samalla. Voit täyttää kalkkunan omenilla ja luumuilla.

Sido kalkkuna. Tee mausteseos suolasta, valkopippurista, sitruunamehusta ja vedestä. Kaada seos paistopussiin. Sulje pussi ja kääntele sitä, jotta seos leviäisi tasaisesti. Paista 160 asteessa noin 2 tuntia.

P.S. Tarjoa kermakastikkeen ja mustaherukkahyytelön kera.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet


joulupöydän antimet
Joulu- ja joulupöydän antimet
Suomalaisen jouluruokailuun liittyy vuosisatainen historia. Tarjottavaksi varattiin jo syksyllä parasta, ,...
Lue lisää



* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 13.12.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä