1 kalkkuna
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
ripaus oreganoa
0,5 puristettu sitruuna
0,5 dl vettä
1 dl liemijuureksia
Kuivaa kalkkuna ja laita se paistopussiin. Säilytä sydän, maksa ja kivipiiras, jotka voit kypsentää samalla. Voit täyttää kalkkunan omenilla ja luumuilla.
Sido kalkkuna. Tee mausteseos suolasta, valkopippurista, sitruunamehusta ja vedestä. Kaada seos paistopussiin. Sulje pussi ja kääntele sitä, jotta seos leviäisi tasaisesti. Paista 160 asteessa noin 2 tuntia.
P.S. Tarjoa kermakastikkeen ja mustaherukkahyytelön kera.
![]() | Joulu- ja joulupöydän antimet Suomalaisen jouluruokailuun liittyy vuosisatainen historia. Tarjottavaksi varattiin jo syksyllä parasta, ,... Lue lisää |
Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 13.12.14 Webmaster