Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

LINSSIKEITTO

1,5 dl punaisia linssejä

4 porkkanaa

1 purjo

1 sipuli

1 valkosipulinkynsi

3 rkl öljyä

1 l kasvislientä

2 rkl tomaattisosetta

ripaus timjamia

ripaus rakuunaa

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

Pese ja paloittele porkkanat ja purjo. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy padassa. Lisää vihannekset ja hyvin huuhdellut linssit. Hauduta, kunnes sipuli on pehmeää. Lisää neste, tomaattisose ja mausteet. Kypsennä noin 40-50 minuuttia ja tarkista maku.

P.S. Tarjoa patongin kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä