Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Silakkakääryleet

silakkalautanen

0,6 kg silakkafileitä (25-35 kpl)
nippu tillinvarsia
1 sipuli
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria

keitinliemi:
1 dl etikkaa
8 dl vettä
0,5 dl sokeria
1 tl neilikkaa
2 tl kokonaisia maustepippureita
1 rkl suolaa

Kääri silakkafileet rullalle aloittaen häntäpäästä. Laita ne reunalliseen uunivuokaan. Ripottele päälle suola valkopippuriseos, hienonnetut tillinvarret ja ohueksi siivutetut sipulirenkaat. Anna maustua hetki ja kaada päälle kiehautettu keitinliemi. Peitä voipaperilla ja anna hautua 125 asteessa noin 10 minuuttia.

Halutessasi voit antaa jäähtyneiden silakoiden maustua jääkaapissa vuorokauden ennen tarjoilua. Tarjoa ilman lientä.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 1.9.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä