Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Jauhemaksapihvit

jauhemaksapihvi
jauhemaksapihvi maksa jauhemaksapihvi

0,3 kg jauhettua maksaa

0,3 kg perunoita

2 kananmunaa

1-2 sipulia

ripaus valkopippuria

ripaus suolaa

Sekoita ruskistettu sipuli, kuoritut, raastetut perunat ja jauhettu maksa massaksi. Lisää kananmuna ja mausteet. Anna massan turvota 10 minuuttia. Paista pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa. Uunissa pihvit paistuvat 15 20 minuutissa.

P.S. Jos massa on liian löysää, sitä voi sitoa 2-3 rkl:lla korppujauhoja.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 25.12.2013 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0