Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Imelletty perunalaatikko

imelletty
imelletty imelletty imelletty

1 kg perunoita
vettä
4 rkl vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
3 dl maitoa
ripaus suolaa
2 rkl voita

Keitä perunat kuorineen kypsiksi ja kuori ne kuumina. Hienonna perunat. kun soseutetut perunat ovat kädenlämpöisiä, lisää perunoihin vehnäjauhot ja sokeri. Sekoita ja anna survoksen imeltyä lämpimässä (+30-40 astetta) kannen alla noin 2 tuntia välillä sekoittaen.

Lisää maito, suola ja voi. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja kypsennä 125 asteessa noin 3 tuntia.

Katso myös


joulupöydän antimet
Joulu- ja joulupöydän antimet
Suomalaisen jouluruokailuun liittyy vuosisatainen historia. Tarjottavaksi varattiin jo syksyllä parasta, ,...
Lue lisää



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 29.12.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä