Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Lohipate

terriinia ruokaohje

0,4 kg ruodottomia lohifileitä

1 tl suolaa

2 tl sitruunapippuria

0,5 dl kermaviiliä

2 valkuaista

3 dl kermaa

Jauha lohi hienoksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna turvota kylmässä noin 20 minuuttia. Lisää sekoittaen kermaviili ja valkuaiset. Vaahdota kerma ja sekoita se varovasti massaan. Laita seos voideltuun uunivuokaan ja peitä foliolla tai kannella. Paista vesihauteessa 150 asteessa noin tunti. Jäähdytä ja tarjoa kylmänä.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 26.12.2017 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä