Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Perunasose duchesse

Perunasose duchesse
duchesse perunasose duchesse perunasose duchesse perunasose

8 perunaa

2 keltuaista

2 rkl voita

0,5 tl suolaa

1/4 tl valkopippuria

ripaus muskottipähkinää

Keitä kuoritut perunat vähässä vedessä kypsiksi. Soseuta perunat kulhossa. Lisää keltuaiset, mausteet ja voisula. Lisää joukkoon keitinlientä tai maitoa sen verran, että massa pehmenee pursotettavaksi. Voit pursottaa soseen uuninkestävälle tarjoiluvadille tai lautaselle. Voit tehdä pursotereunoja tai pyörittää palloja.

Kypsennä pursottamaasi perunasosetta 200 asteessa noin 5 minuuttia.

P.S. Tämä perunasose sopii kuorrutettujen ym. kalaruokien sekä hienojen linturuokien lisäkkeeksi.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 26.12.2017 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä