Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Uunimureke

lihamureke
lihamureke lindstromin lihamureke keittokirja

0,7 kg jauhelihaa

2 anjovisfileitä

1 porkkana

3 dl kermaa

2 rkl voita

Sekoita jauheliha, hienonnetut anjovikset ja raastettu porkkana. Lisää kerma vähitellen. Muotoile taikinasta voidellulle vadille tanko. Laita pinnalle muutama voinokare. Paista 175 asteessa 30–40 minuuttia. Viipaloi ennen tarjoilua.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 26.12.2017 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä