Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Minestronekeitto

minestronekeitto

1 pkt pekonia (170 g)

2 sipulia

4 porkkanaa

2 purjoa

2 perunaa

2 dl suikaloitua kaalia

1 l lihalientä

1 rkl tomaattisosetta

1 dl pakasteherneitä

1 dl pakastepapuja

1 dl katkottuja spaghetteja

2 valkosipulinkynttä

ripaus kirveliä

ripaus oreganoa

Tarjoiluun:

1 dl juustoraastetta

Minestronekeiton valmistustavat vaihtelevat. Pese ja kuori sipuli, porkkana ja peruna. Poista kaalista huonot lehdet ja pese se sekä puolitettu purjo. Laita pataan suikaloitu pekoni tai kinkku. Rasvan alkaessa irrota lisää joukkoon hienonnetut sipulit, puristetut valkosipulinkynnet ja suikaloidut kaalit. kun kaali on pehmeää, lisää porkkanat ja viipaloidut purjot. Hauduta 2-3 minuuttia samalla sekoittaen. Lisää tomaattisose. Anna hautua hetki ja lisää lihaliemi ja mausteet sekä katkotut spaghetit. Kypsennä 30 minuuttia. Lisää herneet ja pavut. Keitä vielä 10 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa erillisen juustoraasteen ja patongin kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 26.12.2017 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä