| Hyvillä välineillä hyvään lopputulokseen
PAAVO PUHAKKA
Hyvä keittiöväline helpottaa ruoanlaittoa. Ei ole samantekevää, minkälaisia...
Lue lisää |
| Salaatit
Salaatteja voi valmistaa tuhansilla eri aineilla ja yhdistelmillä omien mieltymysten ja eri ohjeiden mukaisesti. Usein tärkeimpiä kysymyksiä on, onko salaatti...
Lue lisää |
| Linturuokia
Linturuoka on kevyttä ja helposti sulavaa. Eri lintujen lihan väri ja maku vaihtelevat. Kasvatetut linnut, kuten broileri ym., ovat maultaan miedompia kuin riistalinnut.
Lue lisää |
| Leipominen
Leipominen on oiva tapa säästää. Kun olet tehnyt reseptin muutaman kerran, voit makusi mukaan kokeilla vaihtaa jauhoja, hiutaleita tai nesteitä....
Lue lisää |